Natte ruimtes

 

GL Projecten ontwerpt en maakt moderne badkamers op maat met een rijke uitstraling door het gebruik van echte materialen en eeuwen oude ambachtelijke oppervlakte technieken. 

 

Hier ziet u een badkamer uitgevoerd in twee tinten beton cire als wandafwerking. Voor de wastafel is gekozen voor een combinatie van massief gegoten beton als blad en een naturel houten onderstel op maat gemaakt, met daar op wasbakken van Philippe Starck.


 

                          


 




Een badkamer uitgevoerd in drie tinten beton cire. Donker voor de vloer en de achterwand, licht bijna wit voor de overige wanden voor een mooie structuur en maximale lichtweerkaatsing. De wastafel is ook gemaakt van een beton cire met een houten frame als kern dat zorgt voor een licht gewicht in combinatie met een robuuste uitstraling van beton. 















 

De wastafels en baden worden  specifiek ontworpen voor uw woonsituatie en naar uw persoonlijke  wensen door Guy Leonard. Deze design producten worden in het atelier met de hand op ambachtelijke wijze gemaakt. Tijdens dit proces bieden wij klanten de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in ons atelier tijdens het werk proces. Als u een bad besteld heeft kunnen wij deze tijdens een bezoek de perfecte ligvorm bepalen,  zodat niet  alleen het uiterlijk  van uw bad  uniek is maar  ook het  gebruik er van.


 


 

Beton cire: een innoverende techniek voor oppervlaktes

Wij streven altijd naar een eerlijk product dat gerealiseerd word door ouderwetse ambacht, gecombineerd met nieuwe duurzame technieken die rekening houden met milieu belasting en praktische toepassing in woonsituaties.


 

Voor veel oppervlakten gebruiken wij beton cire, dit is een pleister techniek bedoelt om de mooie uitstraling en structuur van ruw of juist gepolijst beton te krijgen zonder dat de objecten massief gegoten hoeven worden. Dit resulteert in minimaal 95% minder gebruik van cement, wat erg milieu belastend is. Na uitgebreid onderzoek en testen kunnen wij de beton cire in alle denkbare kleuren maken en op veel verschillende oppervlakten toepassen door speciaal geselecteerde hechtingslagen. Hierdoor kunnen tegels gewoon op de muur of vloer blijven zitten zodat er geen sloopwerkzaamheden hoeven plaats te vinden en u toch een prachtige nieuwe look krijgt! Ook vele andere oppervlakten kunnen gemakkelijk een metamorfose ondergaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenbladen. Zonder dat er een nieuw keukenblad geplaatst hoeft te worden kunt u toch een prachtig bettonen keukenblad krijgen, die in tegenstelling tot zware gegoten bladen in verschillende tinten worden gemaakt om in harmonie te komen met de rest van uw interieur.